Upologus - Tover spelletjes van Upjers

Toverspel met pit: Upologus

Browsergames  von Upjers

Upologus – Het grote toverspel met toveralarm

Bij het browserspel Upologus gaat het om een buitengewoon tover spel. Zo verkent de speler een magische wereld. Als een betoverde tovenaar, die een kobold wordt, moet je questen oplossen en runen tekenen om de strijd te winnen van andere wezens. Tenslotte heb je een ambitieus doel, de machtigste tovenaar aller tijden worden.


Upologus

De fascinatie van tover spelletjes

Magische werelden en tover spellen hebben mensen altijd al gefascineerd. Met Upologus beleeft de speler een tover spel met vele mogelijkheden.

Speelplezier voor iedereen

Als een kleurrijk tover spel spreekt Upologus een grote doelgroep aan. Zo maakt het spel vele spelers van alle leeftijden enthousiast.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Tovenaar

Tover spelletjes mogelijkheden

Tover spellen zijn om hun mogelijkheden bekend. Ook Upologus heeft een groot aanbod van speelmogelijkheden. Zo kan de speler zich met andere spelers, in een zogenoemd gilde, aansluiten om gezamenlijk opdrachten te vervullen en gevechten te voeren. Hierbij kunnen de spelers tegen computer gegenereerde monsters (NPC’s) aantreden maar ook tegen andere spelers of groepen.

De speelmogelijkheden in Upologus

Zoals gewoonlijk in toverspellen zijn er natuurlijk ook in het magische browserspel Upologus verschillende speelgebieden. Het hoofdgebied bij Upologus speelt zich bij de toren af; het middelpunt in het toverspel. Er zijn ook nog andere gebieden zoals de taverne voor de gevechten, het toverwoud waar je tovermiddelen kunt zoeken en het bloembed voor magische planten die je veel voordelen binnen het spel kunnen opleveren. Interessante vorderingen van je eigen spelverloop zijn te zien via de telescoop op het dak van de toren. Hier kun je tevens de omvangrijke prestaties van het toverspel bekijken.

Screenshot 4
Screenshot 5

Upjers-spellen: Gratis meespelen

Sinds 2006 ontwikkelt de Bambergse spelontwikkelaar Upjers browserspellen. Dat zijn online spellen, die je gratis kunt spelen. Hiertoe behoort ook het leuke tover spelletje Upologus, dat je via een browser kunt spelen, zonder downloads of installaties.

Forum - Upologus