Het tovenaarsleerling spel Upologus

Het tovenaarsleerling spel Upologus

Browsergames  von Upjers

Upologus – Als tovenaarsleerling magische werelden onderzoeken

In het toverachtig browserspel Upologus onderzoekt de speler een echte magische wereld. In de vorm van een kleine leuke kobold doorzoek je het toverwoud, vecht je via magische spreuken tegen diverse wezens en monsters, verbouw je in een bloembed verschillende soorten bloemen en verzorg je de kobold door hem te voeden, te laten slapen en hem te baden zodat de kleine tovenaarsleerling uitgerust is om op avontuur te gaan.


Upologus

Een toverachtige spelbeleving

Bij Upologus handelt het zich om een browserspel, dat zijn speler een volledige magische spelervaring biedt met vele mogelijkheden.

Het idee achter het spel

Achter het tovenaarsleerling spel Upologus steekt een origineel idee. Zo onderzoekt de speler een sprookjes- achtige wereld en beleeft hierbij een spannend avontuur.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Tovenaar

Speelmogelijkheden bij Upologus

Voor een tovenaarsleerling biedt Upologus vele mogelijkheden. Zo ontvangt de speler dagelijks vele questen via het prikbord naast de toren. Vervul je de questen dan ontvang je hiervoor ervaringspunten en goudstukken. Hoe meer ervaringspunten je verzameld des te sneller stijg je in level waar andere mogelijkheden en gebieden zoals bijvoorbeeld het toverwoud en het bloembed op je wachten.

Bijzondere mogelijkheden van Upologus

In Upologus verkent de speler als betoverde tovenaarsleerling een sprookjesachtige omgeving. Hierbij staan er talrijke mogelijkheden ter beschikking. Zo kan de speler de krachten van zijn tovenaar, door regelmatige verzorging, verhogen wat ook erg praktisch is. Met een geringe mate van lichaamshygiëne weigeren andere speelkarakters met de kleine tovenaar te spreken. Dat kun je voorkomen door je tovenaar regelmatig te wassen. Het is ook goed om je tovenaar regelmatig te laten slapen zodat hij ook op avontuur kan gaan. Dat zijn pas twee mogelijkheden van de vele keuzes die je binnen Upologus hebt.

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis spellen van Upjers

Sinds 2006 ontwikkelt en publiceert de Bambergse spelontwikkelaar Upjers browserspellen. Dat zijn onderhoudende spellen die je gratis en zonder een download via je browser kunt spelen. Upjers heeft online RPG games en spellen met een tovenaarsleerling.

Forum - Upologus