Upologus – Sprookjes spelletjes–Plezier

Upologus – Magische sprookjes spellen

Browsergames  von Upjers

Upologus – Sprookjes spelletjes– Plezier voor iedereen

Sprookjes en spellen hebben altijd al mensen gefascineerd. Nog mooier is natuurlijk een combinatie tussen beiden, wat leidt tot sprookjes spelletjes. Onder deze spellen wordt verstaan; een fantasy setting met sprookjesachtige elementen. Het browserspel Upologus behoord tot de groep sprookjes spellen waarin de speler een sprookjesachtige wereld moet ontdekken.


Upologus

Upologus – Het verhaal

In Upologus werkt de speler in een sprookjesachtige setting om Upologus, de meest succesvolle tovenaar aller tijden, te worden.

Doel van het sprookjesspel

Het doel van het sprookjes RPG spel Upologus is quests te overmeesteren, runen magie te gebruiken om monsters te bestrijden en je krachten te vergroten.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Tovenaar

De mogelijkheden van Upologus

Upologus biedt een magische keuze aan mogelijkheden. Elke dag ontvangt de speler op het prikbord naast de magische toren de dagelijkse opdrachten die er te vervullen zijn. Zij bieden de kleine kobold de mogelijkheid ervaringspunten en goudstukken te verzamelen. Hoe meer ervaringspunten de speler verzameld hoe sneller deze in level stijgt. De dagelijkse quests zijn slechts één van de talrijke sprookjes mogelijkheden die in Upologus op je wachten.

Meespelen in het sprookjesspel

Upologus is niet alleen een uitdagend sprookjes spel maar het is ook nog eens gratis te spelen. Als je bij Upologus mee wilt spelen heb je maar een paar dingen nodig, die je al hebt! Een internetverbinding en een werkend e-mailadres en je kunt direct in het sprookjes spel mee spelen. Via de tutorial leer je de meest belangrijke stappen van het tovenaars spelletje kennen. Zo ervaar je bijvoorbeeld hoe je jouw kobold eten moet geven, badderen, kunt laten uitrusten en hoe je de magische runen spreuken bij gevechten tegen monsters moet gebruiken. Hiermee leer je in een handomdraai de basis van dit magische spel kennen.

Screenshot 4
Screenshot 5

Free2play: Gratis Upjers spellen

Upjers spellen behoren bij de groep van Free2play spellen. Dat betekend dat deze gratis te spelen zijn. Sinds 2006 ontwikkelt Upjers browserspellen die zich zonder download direct via je eigen browser kunt spelen. De genres van deze spellen reiken van economische simulaties tot aan sprookjes spelletjes.

Forum - Upologus