Upologus - Het gratis RPG ✔

Magisch spel-belevenissen met Upologus

Browsergames  von Upjers

Upologus – Avonturen in een MMORPG wereld

Bij Upologus draait het om een zogenoemde MMORPG. MMORPG betekend „Role Playing game“. Het is de Engelse benaming voor „rollenspellen“. In de MMORPG Upologus neem je de rol aan van een betoverde tovenaarsleerling die in een kobold veranderd is. Met deze mini kobold verken je de magische gebieden van de buitengewone MMORPG speelwereld.


Upologus

Magisch RPG avontuur

In Upologus wacht een buitengewoon RPG Avontuur met grappige karakters, leuke mogelijkheden en magische belevingen.

Het Upologus spel idee

Upologus, het gevarieerde fantasierijke RPG spel. Probeer tijdens het spel om de machtigste magiër aller tijden te worden.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Tovenaar

Vele speelvarianten bij RPG’s

Als MMORPG biedt Upologus jullie een groot aantal speel- en ontwerpmogelijkheden. Beginnend bij de omgeving zoals de taverne en de toren naar het bloembed, en het toverwoud tot aan de telescoop. In de upgrade winkel kun je meubels kopen voor de magische toren die je leuke voordelen opleveren. In de runenwinkel zijn er talrijke aanval- en helingsrunen te verkrijgen.

De bijzondere eigenschappen van Upologus

De uitstekende eigenschappen van de MMORPG Upologus zijn onder andere de talrijke spelmogelijkheden zoals de detailrijke en liefdevolle ontwerpen in een magische omgeving. Op deze wijze geeft het RPG spel een overtuigende spelindruk. Ten slotte is het spelmechanisme en spelidee als ook de speloptiek een unieke combinatie. Bovendien gaat het bij Upologus om een RPG, dat met zijn tijdloze thematiek elke speler van elke leeftijd enthousiast maakt. Dit toverbrowserspel maakt het mogelijk om magische uitstapjes te maken in een legendarische wereld met overtuigende karakters, spannende questen en gevarieerde uitdagingen. Speel mee, het is de moeite waard!

Screenshot 4
Screenshot 5

Upjers spellen, gratis beleven

Ze zijn grappig, veelzijdig en gratis. Sinds 2006 ontwikkelt en publiceert de Bambergse onderneming Upjers browserspellen. Deze online spellen kun je gratis via een browser spelen. Hiermee is speelplezier gegarandeerd. Na de registratie kun je gelijk in de magische wereld duiken.

Forum - Upologus