Upologus » online spelletjes – Upjers.com ✔

Upologus - Een toverspel met magische inhoud

Browsergames  von Upjers

Upologus – Indrukwekkend online spel

In de leuke fantasy RPG Upologus betreed je een toverachtig rijk. Omgeven door fabelachtige wezens zoals de luie kikkerkoning, de mooie elf en de dappere muis duik je als speler in een sprookjesachtige avonturenwereld. In spannende gevechten vecht je tegen grimmige monsters en zet je je magische runes bij betoveringen in.


Upologus

Upologus – Veelvuldig speelplezier

Online spellen zoals Upologus bieden je toverachtig speel plezier met een onderhoudende verhaallijn en avontuurlijke uitdagingen.

Hier gaat het om in een fantasy RPG

In Upologus, het online spel, probeert de speler, door het stijgen in de levels, de machtigste tovermeester aller tijden te worden.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Tovenaar

De mogelijkheden van Upologus

De features laten het hart van elke speler sneller slaan omdat online spelletjes altijd vele opties bieden. Je kunt opdrachten vervullen, samen met medespelers bij een gilde aansluiten, alleen of met je medespelers tegen monsters vechten en het toverwoud doorzoeken naar speciale kruiden en paddenstoelen. Met deze afwisselende mix heeft de speler afwisselend speelplezier in een toverachtige sprookjeswereld.

Eenvoudig aanmelden en online spellen spelen

Om in de online RPG Upologus gratis te kunnen spelen moet de gebruiker aan drie voorwaarden voldoen. Een internetaansluiting, een werkend emailadres en de gratis registratie. Hierna is het spel direct te spelen. Via de tutorial, leert de gebruiker de eerste stappen van het online spelletje Upologus. Hoe bestuur ik mijn karakter, waar laat ik de kleine tovenaar slapen, eten en in bad gaan? Dergelijke vragen worden beantwoordt via de tutorial die je alle belangrijke mogelijkheden van het spel laat zien. Ook het tekenen van runes voor het verslaan van de monsters wordt via de tutorial uitgelegd. De fantasy RPG biedt hiermee een snelle start voor alle spelers.

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis en goed: Upjers spellen

Sinds 2006 ontwikkelt en publiceert de Bambergse spelontwikkelaar Upjers browserspellen. Dat zijn online spellen die je gratis kunt spelen en vele mensen over de hele wereld enthousiast maken. Tot de genres van Upjers behoren naast actie rollenspellen ook online spellen zoals Upologus.

Forum - Upologus