Online RPG >> Upologus - Upjers.com

Upologus – De magische online RPG

Browsergames  von Upjers

Upologus RPG online – Fascinerende werelden beleven

Ze nodigen uit in een fantastische wereld te duiken, vol met magie, spanning en avontuur. We hebben het hier over RPGs, role playing games. Bij deze speciale online browserspellen kruipt de speler in de rol van een kleine kobold en ontdekt een fantasy wereld. De browsergame Upologus hoort hiermee tot de groep spellen in het genre RPG. Het spel draait om magie en gevechten.


Upologus

Magisch speel plezier voor iedereen

In de RPG Upologus kruipt de speler in de rol van een vervloekte tovenaarsleerling in kobold gedaante en beleeft veel speelplezier.

De inhoud van de RPG Upologus

Met magische runen vecht de speler tegen ongedierte, vervult questen en wil de rang van Upologus, grootmeester der magie, ontvangen.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Tovenaar

Upologus – Betoverende veelvoud

Deze veelzijdigheid is werkelijk betoverend. Zo biedt de online RPG Upologus zijn spelers een bijzonder aantal aan mogelijkheden. Rondom de magische toren kan de speler verschillende gebieden verkennen en gebruiken. Hij heeft de mogelijkheid om aanval- en helingsspreuken te verkrijgen, zijn kobold van bijzondere kleding te voorzien en de bijzondere eigenschappen, die afhankelijk zijn van de kleding, te bekijken.

Gezamenlijk de RPG verkennen

In de online MMORPG Upologus staan er veel functies klaar om het spel optimaal te kunnen beleven. Zo kan de kleine kobold samen met andere spelers in een gilde spelen, bijzondere opdrachten vervullen, multi player gevechten aangaan zowel tegen andere spelers als tegen monsters. Op het pad om Upologus, grootste tovermeester aller tijden te worden, wachten spannende uitdagingen. Naast een magische tuin is er bijvoorbeeld ook nog een toverwoud met speciale planten, zwammen en kruiden. Hiervan kun je drankjes maken, die je vaardigheden tijdelijk kunnen vergroten. Veel mogelijkheden voor jong en oud, het plezier in deze online MMORPG is dan ook voor iedereen.

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis spellen van Upjers

Sinds 2006 ontwikkelt de Bambergse spel ontwikkelaar Upjers fantastische online werelden. Deze onderneming heeft zich gespecialiseerd in browsergames waarbij ook de RPG Upologus hoort. Browsegames zijn online spelletjes die zich gratis en zonder download direct via je browser kunt spelen.

Forum - Upologus