Upologus - Online RPG games met magie

Upologus – Machtige runen spreuken

Browsergames  von Upjers

Upologus – Online RPG met magie

Het browserspel Upologus behoort tot het genre online rollenspellen. Het gaat hier om een toverspel waarbij de speler in de rol van een vervloekte tovenaarsleerling stapt. Hij ontdekt een sprookjesachtige magische wereld vol uitdagingen en avonturen. Daarnaast volbrengt hij spannende opdrachten en alledaagse taken waartoe baden, slapen en eten horen.


Upologus

Speelplezier en magie

Er zijn vele online rollenspellen, helaas maar weinige die echt overtuigend zijn en een goede mix tussen spelen, plezier en een magisch verhaal bezitten.

Veelzijdig online RPG

Het tover browserspel Upologus biedt met zijn functies en vele speelmogelijkheden een van de meest veelzijdige online rollenspellen online aan.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Tovenaar

Het buitengewone idee

Het doel van het magische kleurrijke online RPG Upologus is om de grootste magiër aller tijden te worden. Door een verscheidenheid aan opdrachten kom je als speler steeds dichterbij dit ultieme doel. Je moet je koboldje bij staan in moeilijke monster gevechten, questen oplossen, planten in het toverwoud zoeken en zelf planten verbouwen in het bloemenbed. Voor elke opgeloste opdracht ontvangt de tovenaarsleerling goud en ervaringspunten en stijgt op deze manier natuurlijk stapsgewijs naar een hoger (spelers) level.

Mogelijkheden van het magische online rollenspel

Het magische toverspel Upologus biedt zijn spelers een grote hoeveelheid aan mogelijkheden aan, die geen wens onvervuld laten. Zo kunnen de tovenaars naast individuele gevechten ook in multiplayer gevechten zichzelf bewijzen tegen monsters of andere groepen spelers. Het spelplezier staat hierbij altijd op de voorgrond. Dit geldt ook voor gildes waarbij de gebruikers zich aansluiten om op die manier gezamenlijk opdrachten op te lossen. Daarnaast zijn er nog alchemie questen in de taverne, het toverwoud en het bloembed met haar magische gewassen.

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis spelen bij Upjers

De spellen van Upjers zijn gemakkelijk te bedienen en te spelen. Binnen enkele jaren hebben online rollenspellen een prominente plaats ingenomen. Miljoenen spelen de spellen die door de in 2006 opgerichte Bambergse browsergame ontwikkelaar Upjers zijn gelanceerd. Spellen die helemaal gratis te spelen zijn.

Forum - Upologus