Upologus - het gratis MMORPG

Upologus – De fantasy MMORPG

Browsergames  von Upjers

Upologus – Magie in je browser

Het fantasy browserspel Upologus biedt zijn spelers magisch vermaak. Zo verken je als kleine betoverde tovenaarsleerling, in kobold gedaante, een sprookjesachtige omgeving. Het afwisselende tover spel laat zich volledig via je eigen browser spelen. Een download of installatie is hierbij niet nodig. Dit maakt het mogelijk direct na de registratie te beginnen.


Upologus

Het spelidee achter Upologus

Doel van het fantasy browserspel is door quests en gevechten de grootste magiër aller tijden, de zogenoemde Upologus, te worden.

Tover plezier voor jong en oud

Als MMORPG biedt Upologus plezier voor jong en oud. Zo kan het tover spel door zijn afwisselende game play en leuke setting iedereen overtuigen.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Tovenaar

Waar het in het tover spel om draait

In Upologus verkent de speler een magische omgeving. Hij treedt met runen spreuken op tegen gevaarlijke monsters en ander kwaad, lost spannende quests op, verkend het toverwoud en stuurt zijn kobold regelmatig in bad, naar de keuken en naar bed. Op deze manier zullen de krachten van het kleine kereltje opgeladen worden. Daarnaast kan de kleine kobold in het fantasy browserspel nieuwe vrienden in gildes vinden en samen met zijn vrienden multiplayer gevechten aangaan.

De speelmogelijkheden van een MMORPG

Upologus biedt een ware veelvoud aan mogelijkheden en functies aan. In elk level wachten nieuwe uitdagingen op de speler. Op het prikbord bevinden zich elke dag nieuwe opdrachten die opgelost kunnen worden. Hierdoor verzamelt de tovenaarsleerling ervaring en ontvangt beloningen. Naast gevechten tegen monsters zijn er in dit fantasy spel ook werkquests, die binnen een bepaalde tijd aflopen en muis quests. Met elke level stijging ontvang je een nieuwe muis quest. Deze quests maken het tevens mogelijk het bloembed en toverwoud op een later moment vrij te spelen. Op deze manier beschikt de fantasy browsergame over vele leuke mogelijkheden.

Screenshot 4
Screenshot 5

Upjers: Gratis spelen

Ze zijn kleurrijk, leuk en een geliefde vrijetijdsbesteding. We hebben het hier over online spelletjes. Sinds 2006 ontwikkelt de Bambergse spel ontwikkelaar Upjers zogenaamde browsergames die door miljoenen mensen gebruikt worden. Dit zijn gratis online spellen die zonder download in je browser te spelen zijn.

Forum - Upologus