Upologus - Magie spelletjes van Upjers

Upologus – Sprookjesachtig magie spel in je browser

Browsergames  von Upjers

Upologus – De aantrekkingskracht van magie spellen

Spel, plezier en spanning zijn bij ons gegarandeerd. De reden zijn de zogenaamde magie spellen. Ook de leuke browsergame Upologus behoord tot de groep van magie spelletjes. In het gratis online spel kruipt de speler in de huid van een betoverde tovenaarsleerling, die als kobold een magische wereld ontdekt en talrijke avonturen beleeft.


Upologus

Magie spelletjes ontdekken

Het magische browserspel Upologus nodigt elke gebruiker van iedere leeftijd uit het spannende genre van magie spellen te ontdekken.

Het idee achter Upologus

Upologus overtuigt als magie spel door zijn buitengewone spelidee. Het browserspel combineert tover spelletjes met fantasy elementen.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Tovenaar

Magie spellen mogelijkheden

Als magie spel beschikt Upologus over een magische veelvoud aan speelmogelijkheden en functies. Zo ligt er een sprookjeswereld vol met opdrachten, individuele en team gevechten tegen monsters en verschillende gebieden te wachten. Beginnend bij de taverne waar extra opdrachten bij de fee en kikkerkoning afgehaald kunnen worden, of alchemie quests van de vos, via de toren naar het bloemenbed en het raadselachtige toverwoud.

Upologus – Simpelweg magisch

Als magie spel biedt Upologus veel magisch speel genot. Hier vindt iedere speler wat hij zoekt. Aan de ene kant omdat Upologus veel mogelijkheden biedt, en omdat het aan de andere kant helemaal gratis te spelen is. Na de registratie kun je direct beginnen met spelen. Een download of installatie is hierbij niet nodig. Het enige wat je voor je registratie wel nodig hebt is een geldig e-mailadres en een internetverbinding. Tevens is het spel gemakkelijk te begrijpen en laat het zich eenvoudig spelen. Hierdoor kan iedereen direct vanaf het begin volop deelnemen.

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis spelen: Upjers

Ze worden steeds geliefder. Miljoenen mensen over de hele wereld spelen browsergames. Sinds 2006 ontwikkelt de Bambergse spel ontwikkelaar Upjers gratis online games. De genres variëren hier van economische simulaties, opbouw spellen tot aan magie spellen die veel speel plezier bieden.

Forum - Upologus